Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ByPass do BattleEye na OA? ominięcie bana?

ZapominamMaili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc... mam Arme 2 + OA na steam.. nigdy nie chcialem probowac nawet jakiegokolwiek czita, choc zdarzalo sie ze na server wbił cziter i pojawiło mi sie menu którym mogłem kilka wojskowych pojazdów zespawnić ._. któregoś pięknego dnia wchodze, a tutaj global ban tak z dupy... jest jakiś sposób na ominięcie go? jakis bypass? czy moze pobrac piracka wersje i jakis bypass? pisalem pare razy do tych od army jak i battle eye i nic... w arme 2 multi chyba grałem ostatnio bez problemu... ale w OA czy to w DayZ czy to w wasteland to nie pogram...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Niestety nie.

Tak ogólnie bypass to " dziurawy " plik w zabezpieczeniach który pozwala na używanie hacków i innych tego typu rzeczy.

Jeśli możesz grać w Armę multi to odwołaj sie na forum DayZ:

http://dayzmod.com/forum/index.php?/forum/18-ban-appeals/

A jesli nie możesz to u battleye'a :

http://www.battleye.com/support.html

Ogólnie sprawdź czy możesz wejść na jakikolwiek serwer " no cd " w DayZ oraz jakikolwiek serwer w modzie Namalsk.

Jeśli możesz wejść no cd i namalsk to pisz do tego pierwszego, a jak nie możesz to do drugiego ;)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...